HOME

                                           

Bureauet er en tegnestue
, hvor vi løser indretningsopgaver af enhver slags - både for firmaer og private kunder og der er egentlig ikke nogle opgaver, der er for små. 
Stort eller lille projekt, vores forslag resulterer i gennemarbejdede løsninger med fokus på funktionalitet og personligt særpræg. Nøgleord er sammenhæng, en rød tråd og ro med langtidsholdbare forslag. 
Allervigtigst for os og dig er, at du får en personlig og helt individuel rådgivning. 
Ofte løser vi udfordringerne på stedet med småskitser og nedfældede kommentarer, som eventuelt og altid ved om -og tilbygninger, suppleres med nøjagtige tegninger efter- følgende.
 Vi vægter samarbejde og "ping-pong" med vores kunder  højt, fordi de bedste og mest originale løsninger oftest udspringer af samtaler og mange spørgsmål. På den måde er du også sikker på, at vores forslag aldrig går hen og bliver standard.


"Skriv en klog bog om indretning" sådan lød ordene fra bog-  forlaget Gyldendal.
Vi tog udfordringen op og lavede bogen "Kom indenfor", som vi i al beskedenhed synes, er lykkedes rigtig godt. Bogen tager dig med igennem alle boligens rum, hvor vi fortæller og viser vores bedste råd -og indretningstips.   Ombygning og boligdesign