HOME‎ > ‎

Foredrag


 
Vores foredrag omhandler forskellige emner som:
 
"Hvordan kan man spare plads?"
Her viser vi en række eksempler på gode og praktiske ideer, der kan være med til at give ekstra kvadratmeter til boligen.
Varighed: ca. 30 minutter
 
"Hvordan indretter man sig i en nyerhvervet lejlighed?"  
Via et powerpoint-show/foredrag viser vi en lang række billeder, der viser hvordan man kan indrette sig i en moderne lejlighed og hvordan man undgår de typiske fejl som mange gør, hvad enten man er førstegangskøber eller skal flytte til en ny bolig.
Blandt andet har vi holdt en række foredrag arrangeret af HOME, Danske Bank og Sjælsøe Gruppen - specielt skræddersyet til de kunder som har købt nye lejligheder på projektsalg.
Varighed: ca. 45 minutter
 
"Når vi bygger om - og til"
Foredraget er lavet via powerpoint og viser, hvad det er, man skal være opmærksom på, når man går igang med en modernisering af sin bolig. 
Hvordan indretter vi køkkenet på den bedste måde? Hvor skal vi placere stikkontakter og udtag til belysning? Kan det betale sig at slå flere rum sammen? o.s.v.
Alle disse spørgsmål bliver belyst i foredraget. 
Varighed: fra 30 - 45 minutter
 
"Farver, stil og møblering"
Er du i tvivl om hvilke farver du kan bruge i din bolig, og vil du gerne vide noget mere om forskellige stil-genrer og hvordan du kan møblere din bolig, så har vi også et foredrag omhandlende disse emner.
Varighed: 30 - 45 minutter
 
 
Kontakt os for pris m.m

 

 

Comments