Indretninger‎ > ‎

En rød tråd gennem hele lejligheden

    Klik på billederne for stor forstørrelse...        Foto: Lars Kaslov 

Når man bor i en lille etværelses andelslej-lighed og pludselig får tilbudt, at man kan slå den samme med to andre etværelses lejligheder til én stor,er det  bare om at slå til, også selv om det koster mange penge. Beløbet var dog langt mindre 
i sammenligning med en tilsvarende ejerlejlighed.       
Det var Jeanette og Henrik Kristensen, der var så heldige at få dette tilbud.  Heldige fordi de lige havde fået sønnen Bertram og fordi de efterhånden følte sig lidt sammenklemte i den lille lejlighed.       Sidst men ikke mindst fordi parret er super glade for at bo i Valby tæt på bydelens smarte café og butiksmiljø. 
    Klik på billederne for stor forstørrelse... 


Både Jeanette og Henrik husker tydeligthvor forvirret de var, da de pludselig stod med den store lejlighed på hele 110 m².Parret var med det samme enige om, at der ikke var råd til alt for mange fejltagelser, hverken med hensyn  til valg af køkken, rumfordeling, elinstallationer eller diverse rørføringer. Efter adskillelige indretningsforsøg måtte de opgive og kaste håndklædet i ringen, fordi de ikke helt for-måede at finde den optimale løsning på lejlighedens indretning. 

I samarbejde med os(Lone) fik parret med det samme vished om, at de havde truffet den rigtige beslutning, for hun fik dem til at åbnet øjnene for en masse nye muligheder, de slet ikke havde tænk over. Deres første omgave var at nedskrive hvilke behov de havde m.h.t. til at bo og dernæst hvad de forestillede sig, hvad de enkelte rum skulle bruges til. Samtidig skulle de fortælle, hvordan deres hverdag var skruet sammen, så vi på den måde kunne lave den optimale løsning for parret. 

Comments